Wok med torsk

fra Godfisk.no

Til 4 porsjoner

Wok med torsk
400 g torskefilet
3 ss olivenolje
1 stk gulrot
0,5 stk paprika, rød
0,5 stk blomkål
100 g brokkoli
100 g sukkererter
1 ss soyasaus
2 ts potetmel
2 dl fiskebuljong
4 ss sweet chili-saus
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper
Tilbehør
4 dl jasminris (boil-in-bag)


Vanskelighetsgrad: Middels

Torsk passer perfekt i woken. Denne retten med sursøt saus gir middagen en asiatisk vri. Wok med torsk tar kort tid å lage og passer til hele familien.

  1. Skjær torskefilet i tykke strimler.
  2. Varm olje i en wok eller dyp stekepanne og stek fisken i ca. 1 minutt. Ta den opp og legg til side.
  3. Skjær grønnsaker i strimler, stek i 2-3 minutter og hell på soyasaus.
  4. Rør potetmel ut i fiskebuljong og hell i woken. Rør om og gi det hele et raskt oppkok.
  5. Tilsett sursøt saus og smak til med salt og pepper. Vend fisken forsiktig i grønnsakene og varm den i ca. 1 minutt.

Server woken med ris.


kolonial.no/oppskrifter/1108-wok-med-torsk/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.