Bakte rotgrønnsaker med fetaost og hvitløk
Melk.no

Bakte rotgrønnsaker med fetaost og hvitløk

50 minLett
kr 258,20
4 porsjonerkr 35,23 per porsjon
Grønnsaker kan du bruke til så mangt, her har vi laget en med smak og duft fra Hellas.

Bakte rotgrønnsaker med fetaost og hvitløk
8 stkPoteter
2 stkGulrøtter
1 stkSellerirot
4 feddHvitløk
1 ssSmør, flytende
275 gApetina Snack
1 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern, malt
1 tsOregano, tørket
3 dlMatfløte
0,5 stkKruspersille, fersk
Instruksjoner
1

Vask og skrell grønnsakene. Del potetene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene.

2

Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i.

3

Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel.

4

Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene.

5

Hell over matfløten og stek retten på nederste rille i ovnen.

6

Dryss over finhakket kruspersille rett før servering.

7

Server gjerne litt spekeskinke, røkt fisk eller godt brød til.

8

I stekeovnen 225° C i 30 minutter

Foto:

Astrid Hals