Fiffige Fajitas
Old El Paso

Fiffige Fajitas

20 minLett
kr 364,00
4 porsjonerkr 61,33 per porsjon
Fajitas er enda en matrett som er enkel å lage. En klassisk meksikansk oppskrift som pleier å falle i smak hos hele familien. Passer like bra midt i uken som til helgen. Kanskje er det din nye meksikanske favoritt?

8 stkTortillalefse, large
500 gKyllingfilet, fersk, strimlet
2 ssMargarin, blokk
1 stkGul løk, strimlet
1 stkPaprika, rød, strimlet
1 stkPaprika, gul, strimlet
1 pkKryddermiks, fajita
Tilbehør
1 stkTacosaus, medium
1 stkRømme, lett
Instruksjoner
1

Brun kyllingen i smøret. Tilsett strimlet løk, strimlet paprika og kryddermiks. Bland godt. La alt sammen småkoke under lokk på svak varme i ca. 5 minutter. Rør om av og til.

2

Sett ovnen på 175 grader. Varm tortillalefsene i ovnen, innpakket i aluminiumsfolie, i ca. 10 minutter. Hold lefsene varme innpakket i en brødduk under serveringen.

3

Legg fyllet på hver tortillalefse. Topp med salsa og eventuelt litt rømme. Brett sammen din fajita og nyt!

Foto:

Annika Broman