Kremet pastalaks med blomkål

fra Elin Larsen / elinlarsen.net

Til 4 porsjoner

Kremet pastalaks
500 g laksefilet
200 g tagliatelle
0,5 stk purreløk, det hvite
0,5 stk chilipepper, rød, finhakket
0,5 stk blomkål, buketter
0,5 dl kremfløte
1 dl eplejuice fra konsentrat
2 dl kesam
1 ss sitron, saften av
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
2 ss kruspersille, frisk, finsnittet


Vanskelighetsgrad: Lett

Kombinasjonen laks og pasta er godt og passer til hverdags. Denne retten er enkelt, sunn og inneholder behagelige smaker!

  1. Kok pasta al dente etter anvisning på pakken.
  2. Skjær purre i tynne skiver og finhakk chili. La dette surre i rikelig olivenolje i 3-4 minutter (løken skal "svette", ikke brunes)
  3. Tilsett blomkålbukettene, fløte og eplemost. La koke til blomkål er såvidt mør. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  4. Legg i laksebitene og la trekke i noen få minutter under lokk. Rør inn kesam (tåler ikke å kokes) og ryss over litt persille rett før servering.

Enkel, god og sunn hverdagsmiddag.Velbekomme!


kolonial.no/oppskrifter/1327-elin-larsen-elinlarsen-net-kremet-pastalaks-med-blomkal/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.