Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Lakseburger | ||
500 g | Fersk laksefilet | |
1 ss | Kruspersille, fersk, finhakket | |
2 ts | Salt, havsalt | |
0,5 ts | Pepper, med kvern | |
Avokadomos | ||
1 stk | Avokado, fersk | |
3 ss | Sitroner, økologisk, saften av | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
Salat | ||
0,25 stk | Isbergsalat | |
0,5 stk | Rødløk | |
1 stk | Mango, i skiver | |
Tilbehør | ||
1 pk | Hamburgerbrød |
Finhakk/ mos fisken med kniv. Tilsett persille, krydder og rør godt. Bruk gjerne hansker når du jobber med fisken.
Form 4 boller(til 2 porsjoner) og press de flate lik en burger. Stekes i panne på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. La burgerne hvile noen minutter.
Avokadomos: Mos alt godt i en stavmikser og smak til.
Tilbehør: Kutt opp salatblader, tynne løkringer, 1 moden mango(skiver eller terninger).
Server lakseburgere med grove eller fine hamburgerbrød, avokadomos og salat. En blingse brød fungerer også hvis du ikke har burgerbrød.
Foto:
Elin Larsen
1 Ekstra Stor Avokado Spisemoden