Ovnsbakt laks med byggrynssalat og ristede mandler

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

Ovnsbakt laks
800 g laksefilet
50 g smør
0,5 stk sitron, saften
1 ts chilikrydder
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
Byggrynssalat & ristede mandler
2 pk byggrynssalat
1 pk salatmix
130 g mandler
0,5 stk sitron, i båter


Vanskelighetsgrad: Lett

Saftig laks med knasende nøtter og smaksrik byggrynssalat, både mettende og sunt.

  1. Sett ovnen på 220 °C. Legg fisken i en ildfast form, legg på smør og press over sitronsaft. Krydre med chiliflak, salt og pepper. Stek fisken i ovnen i ca. 10 minutter.
  2. Hakk og rist mandlene gylne i en tørr panne.
  3. Bland ruccola mix med byggrynssalaten og server til den bakte laksen. Dryss over mandler ved servering og ha sitronbåter til.

Velbekomme!



kolonial.no/oppskrifter/1510-kolonial-no-ovnsbakt-laks-med-byggrynssalat-og-ristede-mandler/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.