Mini-calzone med kylling

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

Mini-calzone med kylling
1 pk pizzabunn, italiensk, miks
1 pk pizzasaus
1 fedd kyllingfilet, stekt og skivet
4 ss pesto, grønn
1 pk revet ost
1 stk egg, til pensling
Tilbehør
1 pk rømmedressing
0,5 pk ruccola


Vanskelighetsgrad: Lett

Med deig som raskt røres sammen, kan du servere kyllingfylt calzone på en travel hverdag.

  1. Sett ovnen på 220 °C. Lag Toro pizzadeig etter anvisning på pakken.
  2. Kjevle deigen ut til et rektangel på et melet bord. Del deigen i 6 firkanter(til 4 porsjoner). Fordel tomatsaus, salatkylling, pesto og ost utover halve flaten, brett i to og klem godt igjen rundt kanten.
  3. Pensle med lettpisket egg og stek calzonene i ovnen i ca. 10 minutter.

Server gjerne med ruccola og rømmedressing til!


kolonial.no/oppskrifter/1519-kolonial-no-mini-calzone-med-kylling/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.