Pølsespyd med bulgursalat

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

Pølsespyd
1 pk baconpølse med ost
1 pk pølse, chorizo
8 stk cherrytomater, røde
4 stk champignon
Bulgursalat & tilbehør
1 pk bulgursalat, ferdig
1 pk aioli
1 stk lime, i båter
3 stk gulrot, normal størrelse, i staver
0,25 pk stangselleri, i staver
0,5 stk agurk, i staver


Vanskelighetsgrad: Lett

Det finnes mange varianter av pølser der ute, så hvorfor ikke plukke litt av hvert? Pølsespydene får følge av friske grønnsaker og deilig aioli.

  1. Sett ovnen på 220 °C. Del pølsene i biter, del sopp i to og træ på spyd med tomater.
  2. Legg på et stekebrett og stek øverst i ovnen i ca. 8 minutter. Snu en gang underveis.
  3. Del gulrot, selleri og agurk i staver.

Server pølsespyd med bulgursalat, grønnsaksstaver, limebåter og aioli som dipp.


kolonial.no/oppskrifter/1528-kolonial-no-polsespyd-med-bulgursalat/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.