Fylte pitabrød med gresk salat
Silje Feiring

Fylte pitabrød med gresk salat

20 minLett
kr 1 200,50
4 porsjonerkr 178,75 per porsjon
Fylte pitabrød er enkelt, godt og noe hele familien vil like. Denne varianten inneholder en saftig gresk salat med kylling. Perfekt som middag, men funker også utmerket som kveldskos.

Fylte Pitabrød
4 stkKyllingfilet, fersk
1 ssMargarin, blokk
1 pkCrispisalat, stor
250 gCherrytomater, røde
1 stkAgurk
1 pkFetaost
8 stkPitabrød
Salatdressing
1 dlOlivenolje, liten
2 ssBalsamico Vineddik
1 tsOregano, tørket
0,5 stkSitroner, økologisk, saften
1 tsSalt, havsalt, (tilpass)
1 tsPepper, med kvern, (tilpass)
Rømmedressing
1 pkRømme, lett
2 feddHvitløk
1 tsSalt, havsalt, (tilpass)
1 tsPepper, med kvern, (tilpass)
Instruksjoner
1

Vask/rens det grønne og varm pitabrødene etter anvisning på pakken.

2

Visp sammen salatdressing og rømmedressing i hver sin bolle og sett til side.

3

Stek kyllingen i margarin mpå høy varme i 2-3 miutter på hver side. Skru ned til middels og stek til den er gjennomstekt.

4

Riv salat og kyllingfilet i biter, del tomater i fire, agurk i terninger og bland alt sammen i en bolle. Smuldre over fetaost, hell på salatdressing og bland godt.

5

Del pitabrødene i to, og fyll med rømmedressing og salat.

Foto:

Silje Feiring