Rømmegrøt og spekemat
Silje Feiring

Rømmegrøt og spekemat

20 minLett
kr 576,50
4 porsjonerkr 118,26 per porsjon
Typisk norsk sommermat og et deilig avbrekk fra grillmaten. Perfekt for store og små selskap, eller til en deilig middag. Enkelt og veldig, veldig godt!

Rømmegrøt
2 pkRømmegrøt
4 ssMeierismør
Spekematfat
120 gSognemorr, skivet
120 gSpekeskinke, skiver
150 gSvartpølse
150 gSalami, skiver
250 gFlatbrød
1 stkHonningmelon
500 gJordbær, ferske
Instruksjoner
1

Varm rømmegrøten etter anvisning på pakken.

2

Vask og rens jordbær og del i 2. Del honningmelonen i båter.

3

Fordel spekemat, jordbær og melon på ett fat.

4

Server spekemat, jordbær og melon til varm rømmegrøt. Ha gjerne sukker, kanel og en liten klatt smør på grøten om du ønsker det.

Foto:

Silje Feiring