Mild Tom Kha gai
Oda

Mild Tom Kha gai

15 minLett
kr 385,60
4 porsjonerkr 41,42 per porsjon
Den klassiske thailandske suppen er både spennende hverdagsmat og superrask å lage.

Mild Tom Kha gai
1 feddHvitløk
1 ssFersk ingefær
400 gKyllingfilet, fersk
200 gRisnudler
8 dlKylling-/hønse-buljong
3 dlKokosmelk
100 gChampignon
100 gSukkererter
1 stkLime, saften
4 ssSoyasaus
2 ssFiskesaus
Instruksjoner
1

Finhakk hvitløk og ingefær og del kylling i biter. Fres i litt olje til kyllingen har fått litt farge.

2

Ha buljong og kokosmelk i gryten og kok opp. Hell kokende vann over nudlene og la stå 5 minutter eller til myke.

3

Del sopp og sukkererter i biter. Smak suppen til med limesaft, soya og fiskesaus. Vend inn nudler og grønnsaker og gi alt et raskt oppkok.