Omelett med ost og spekeskinke

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

Omelett med ost og spekeskinke
1 stk purreløk
200 g spinat, fersk
1 pk cherrytomater, røde
8 stk egg
6 ss melk, hel
2 klype salt, havsalt
2 klype pepper, m/kvern
150 g revet ost
1 pk serranoskinke
Tilbehør
1 stk brød, grovt, helt
1 pk salatmix


Vanskelighetsgrad: Lett

En omelett er alltid godt. Her er den toppet med salt spekeskinke og fylt med gode grønnsaker og ost.

  1. Sett ovnen på 210 °C. Hakk purre og fres mykt i smør i en stor stekepanne som tåler å stå i ovnen. Del tomater i to og ha i pannen med spinat.
  2. Pisk egg, melk, salt og pepper sammen, vend inn ost og hell over grønnsakene. Rør godt rundt til egget begynner å sette seg. Sett pannen i ovnen og stek til egget har satt seg, ca. 10 minutter.
  3. Legg spekeskinkeskiver på toppen og server med brød og en grønn salat.

kolonial.no/oppskrifter/1588-kolonial-no-omelett-med-ost-og-spekeskinke/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.