Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

15 min
Lett
Karbonadeburger med coleslaw
stk gul løk
ss smør
ss eddik, eplecider
ts sukker
pk karbonader
pk coleslaw
pk hjertesalat
pk hamburgerbrød

En rask vri på hamburger. Varm karbonade og løk smaker ekstra godt i burgerbrød med frisk coleslaw til.


  1. Skjær løk i tynne skiver og fres mykt i en gryte med smør. Hell over eddik og tilsett sukker. La småkoke under lokk i 5 minutter eller til løken er myk. Rør av og til.
  2. Varm karbonadene i en panne med litt smør. Server i burgerbrød med salat, coleslaw og syltet løk.

God middag!

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Gul Løk
Bytt Allerede i handlekurven 2 stk, Norge, 500 g
kr.
Produktbilde
0 stk Ekte Meierismør
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 250 g
kr.
Produktbilde
0 stk Eplecider Eddik
Allerede i handlekurven 473 ml
kr.
Produktbilde
0 stk Sukker
Bytt Basisvare Allerede i handlekurven 1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Karbonadekaker
Bytt Allerede i handlekurven Ca 9 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Coleslaw
Allerede i handlekurven Taste Lab, 250 g
kr.
Produktbilde
0 stk Hjertesalat
Allerede i handlekurven Spania, 2 stk
kr.
Produktbilde
0 stk Chicago Hamburgerbrød
Bytt Allerede i handlekurven 6 stk, 480 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten