Pytt-i-panne med egg

fra Kolonial.no

Til 4 porsjoner

Pytt-i-panne med egg
1 stk rødløk, grovhakket
200 g poteter, i terninger
2 stk gulrot, normal størrelse, i terninger
2 ss smør
1 pk kjøttpølse, i biter
1 stk purreløk, i skiver
4 stk egg
Tilbehør
1 pk cherrytomater, røde
1 stk brød, grovt, helt


Vanskelighetsgrad: Lett

Har du ferdigkokte poteter fra dagen før går denne retten enda raskere å lage.

  1. Grovhakk løk og del poteter og gulrøtter i små terninger. Stek møre i en varm panne med smør, ca. 10 minutter.
  2. Del pølser i biter og purre i skiver. Vend inn og stek i 5 minutter.
  3. Stek speilegg i en panne ved siden av og server til med cherrytomater og godt brød.

kolonial.no/oppskrifter/1594-kolonial-no-pytt-i-panne-med-egg/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.