Pølsewraps med kålsalat
Silje Feiring

Pølsewraps med kålsalat

20 minLett
kr 375,10
4 porsjonerkr 19,17 per porsjon
Hverdagen er tilbake og da passer denne pølsewrapsen perfekt. Lite tilberedningstid og en rett hele familien vil like. Perfekt i matpakken også!

Pølsewraps
1 pkGrillpølse
1 pkTortillalefse, large
1 pkHjertesalat, frisk
Kålsalat
1 stkEple, grønne, Revet
2 stkGulrøtter, Revet
8 dlHodekål, revet
1 dlRømme, lett
1 dlMajones
2 ssEddik, eplecider
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
1 ssSukker
Instruksjoner
1

Tilbered tortillalefsene etter anvisning på pakken.

2

Stek pølsene på middels varme til de er gjennomstekt

3

Imens pølsene steker lager du kålsalaten; Riv hodekål, gulrøtter, eple.

4

Bland sammen majones, rømme, eddik og smak til med salt, pepper og sukker. Bland sammen med kålsalaten.

5

Legg lefsene på bordet og fordel salat, kålsalat og pølser. Rull sammen og server!

Foto:

Silje Feiring