Enkel biffsalat

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Kjøtt
600 g ytrefilet, storfe, skiver
1 ss smør
2 klype salt, havsalt
2 klype pepper, m/kvern
Salat
1 pk crispisalat, revet
0,5 stk avocado, i skiver
0,5 stk agurk, i strimler
1 pk cherrytomater, røde
1 stk rødløk, finhakket
Dressing
0,5 stk chilipepper, rød, finhakket
3 ss sitronsaft
2 ss honning
0,5 dl olivenolje


Vanskelighetsgrad: Lett

Biff og salat i samme rett! Denne saftige, enkle og sunne middagen lager du på 20 minutter.

Vask og rens det grønne.

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper. Smelt smør i en panne på medium varme og stek i 3-4 minutter på hver side. Ta kjøttet av pannen og dekk til med folie.
  2. Rør dressingen sammen. I en stor bolle blander du sammen salat, avocado, agurk, cherrytomater og rødløk, hell over dressingen og bland godt.
  3. Skjær kjøttet i skiver og legg på en seng av salat.

Ønsker du den ekstra sterk tilsetter du litt mer chili:)



kolonial.no/oppskrifter/1690-spoon-enkel-biffsalat/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.