Superenkel sitronkylling i form
Silje Feiring

Superenkel sitronkylling i form

20 minLett
kr 653,00
4 porsjonerkr 127,54 per porsjon
Med få og gode ingredienser, er dette en kjapp og enkel middag som smaker kjempegodt!

Sitronkylling
4 stkKyllingfilet, fersk
250 gBasmatiris
0,5 dlHvetemel, siktet
1,5 stkSitroner, økologisk, i skiver
1 håndfullKruspersille, fersk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Dressing
3 dlYoghurt, gresk
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
Instruksjoner
1

Kok ris ettter anvisning på pakken og skjær den ene sitronen i skiver.

2

Bland sammen dressingen og sett kaldt.

3

Dekk kyllingfiletene med plastikkfolie og slå de flate med håndflaten (ca 1,5 cm tykke).

4

Strø hvetemel på en tallerken. Krydre kyllingen med salt og pepper og dypp i melet (rist av det overflødige). Smelt smør på høy varme i en stekepanne, og stek filetene 3-4 minutter på hver side til de er gyllenbrune.

5

Fjern kyllingen fra stekepannen og legg i sitronskivene. Stek skivene i 1-2 minutter på hver side.

6

Legg kylling og sitronskiver over risen, skvis over en halv sitron og avslutt med grovhakket persille.

Foto:

Silje Feiring