Pølser og potetstappe med grønnsaker
Marit Marvik

Pølser og potetstappe med grønnsaker

10 minLett
kr 265,80
4 porsjonerkr 37,45 per porsjon
Det er utrolig hvor mye mer spennende en potetstappe blir med litt fargerike biter i! Server den sammen med gode pølser. Rask og populær middag!

Pølsemiddag:
1 pkWienerpølse
Potetstappe:
1 pkPotetstappe, fryst
4,5 dlMelk, lett
2 ssMargarin, blokk
1 pkMais
1 stkPaprika, rød, Kuttet i små biter
1 stkGressløk, frisk
Tilbehør:
400 gTomatbønner
1 stkKetchup
1 stkSennep, fin
Instruksjoner
1

Wienerpølser:

2

Les på pakken og tilbered som beskrevet. Kok opp vann og la pølsene trekke, ikke koke - så lenge som det står på pakken.

3

Potetstappe:

4

Kok opp 4 ½ dl melk som angitt på pakningen. Tilsett smør og hell i posens innhold. Kok opp under omrøring. Trekk kjelen til side og sett på lokket. La potetstappen hvile i 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland inn mais, paprika og gressløk, kuttet i småbiter. Rør godt så du får en luftig og glatt potetstappe.

5

Tomatbønner:

6

Varm tomatbønnene i en liten kjele.

7

Servering:

8

Server gode pølser med fargerik og glad potetstappe til. Husk ketchup og sennep.