Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
1,5 stk | Hodekål | |
1,5 kg | Fårikålkjøtt | |
2 ts | Salt | |
4 ts | Pepper, hel | |
8 dl | Vann | |
1 stk | Laurbærblad, hele | |
400 g | Poteter | |
20 g | Kruspersille, fersk, finhakket |
Del hodekål i båter. Legg kjøtt og kål lagvis i en stor gryte, start med kjøttet. Fordel salt og pepper mellom hvert lag.
Ha i vann og laurbærblad. Kok opp og la det småkoke på lav varme under lokk til kjøttet løsner fra beinet i ca. 1,5 timer.
Når det er ca. 30 minutter igjen av koketiden til fårikålen koker du poteter til de er møre.
Server fårikål med nykokte poteter. Topp med finhakket persille.
Foto:
Silje Feiring
2 Ferskt Kjøttfullt Fårikålkjøtt