Fiskekakeburger med coleslaw
Frukt.no

Fiskekakeburger med coleslaw

20 minLett
kr 299,60
4 porsjonerkr 30,21 per porsjon
Fiskekaker er god turmat, og fine å varme over bålet. De kan enten stekes i aluminiumsfolie eller du kan tre dem på et par pinner og lune dem direkte over glørne. Coleslawen har du i en egen boks ved siden av slik at alt holder seg delikat og fint frem til dere skal spise.

Coleslaw
1 stkHodekål, finhakket
1 stkGulrøtter
0,2 pkStangselleri
0,5 stkPurreløk
1 stkEple, grønne
Dressing
1 dlMajones
1 dlRømme, lett
1 ssDijonsennep
1 tsSukker
0,5 tsPepper, med kvern
Burgere
400 gFiskekaker, grove
1 stkHamburgerbrød
Instruksjoner
1

Finsnitt hodekål og grovriv gulrot og stilkselleri på rivjern. Skjær purre i tynne ringer. Skrell eplet og skjær det i små terninger.

2

Bland majones og rømme, og tilsett resten av ingrediensene etter smak. Bland dressingen godt inn i grønnsakene og la salaten stå kjølig frem til servering.

Foto:

Mette Randem