Kyllingtaco
Silje Feiring

Kyllingtaco

25 minLett
kr 837,02
4 porsjonerkr 150,43 per porsjon
Lag kyllingtaco! En sunnere variant av den tradisjonelle fredagsfavoritten, enkel er den også:)

Salsa
2 stkRødløk
200 gCherrytomater, røde
1 stkKoriander
1 klypeSalt, havsalt
1 stkLime
Kylling
4 stkKyllingfilet, fersk
2 ssOlivenolje, liten
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
2 tsSpisskummen
1 tsPaprikakrydder
0,5 tsChilikrydder
0,5 tsHvitløkspulver
0,5 tsLøkpulver
Tilbehør
1 stkTortillalefse, mais
1 stkAvokado, fersk, i terninger
3 stkLime
3 dlYoghurt, gresk
Instruksjoner
1

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

2

Så lager du salsa; Hakk rødløk i terninger, del cherrytomater i fire, grovhakk koriander og skvis over lime. Bland godt og smak til med salt, sett til side.

3

Del kyllingfiletene i mindre biter og legg i en bolle. Tilsett krydder og olivenolje. Bland godt sammen med hendene. Stek i en panne på middels varme i ca. 5 min (avhengig av størrelsen på bitene) Sett til side.

4

Del avocado i terninger. Fordel yoghurt, salat, salsa, kylling og avocado over nystekte tortilla lefser og topp med mer koriander.

5

Server med lime hvis du ønsker det.

Foto:

Silje Feiring