Kyllingpasta med chorizo
Silje Feiring

Kyllingpasta med chorizo

25 minLett
kr 565,60
4 porsjonerkr 93,25 per porsjon
Med pasta, kylling og chorizo blir dette en smakfull og mettende rett hele familien vil like.

Kyllingpasta
400 gPasta Penne
2 ssSalt, havsalt
1 stkPaprika, gul
1 stkPaprika, rød
1 stkGul løk
1 stkBrokkoli, fersk
2 feddHvitløk
200 gChorizo-pølse, hel
600 gKyllingfilet, fersk
1 ssSolsikke/raps/stekeolje
2 dlVann
2 dlMatfløte
1 tsChilikrydder
0,5 tsCayennepepper
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Topping
20 gKruspersille, fersk, grovhakket
50 gParmesan, blokk, revet
Instruksjoner
1

Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann. Vask, rens og del paprika i strimler, løk i terninger, brokkoli i små buketter og finhakk hvitløk. Del chorizo og kylling i skiver.

2

Stek skivene av chorizo i olje i en jerngryte/panne på middels varme i ca. 2 minutter. Ta bitene ut av pannen men behold stekefettet. Tilsett kylling, løk og hvitløk i den samme pannen og stek i ca. 4 minutter under omrøring.

3

Hell vann i pannen og tilsett brokkoli og paprika. La det putre i noen minutter før du tilsetter fløte og krydder. Vend godt sammen og sett på lokk. La det småkoke i noen minutter. Tilsett deretter chorizo og ferdigkokt pasta.

4

Server smaksrik kyllingpasta med chorizo. Topp med grovhakket persille og revet parmesan.

Foto:

Silje Feiring