Kyllingpasta med chorizo

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

400 g pasta penne
4 stk kyllingfilet
1 ss rapsolje
1 stk brokkoli
1 stk paprika, gul
1 stk paprika, rød
1 stk gul løk
100 g chorizo-pølse, hel
2 dl matfløte
2 dl vann
2 fedd hvitløk
1 ts chilikrydder
0,5 ts cayennepepper
1 ts pepper, m/kvern
50 g parmesan
1 stk kruspersille, frisk


Vanskelighetsgrad: Lett

Med pasta, kylling og chorizo blir dette en smakfull og mettende rett hele familien vil like.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

  1. Del paprika, chorizo og kylling i skiver. Løk i terninger, brokkoli i små buketter og finhakk hvitløken.
  2. Stek chorizo i olje i en stekegryte/jerngryte på middels varme i ca 2 minutter. Ta chorizo ut av pannen men behold stekefettet.
  3. Legg kylling, løk og hvitløk i pannen og stek i ca 4 minutter under omrøring.
  4. Hell vann i pannen tilsett brokkoli og paprika, la det putre i noen minutter før du tilsetter fløte og krydder. Bland godt sammen og sett på lokk, la det småkoke i noen minutter.
  5. Tilsett chorizo og ferdigkokt pasta, strø over persille og revet parmesan.

God middag!


kolonial.no/oppskrifter/1957-spoon-kyllingpasta-med-chorizo/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.