Gulasjsuppe med kjøttdeig
Silje Feiring

Gulasjsuppe med kjøttdeig

20 minLett
kr 305,80
4 porsjonerkr 38,50 per porsjon
En rask og varmende suppe med kjøttdeig. Serverer med varme rundstykker og smør til.

2 stkGul løk, i terninger
1 stkPaprika, rød, i staver
7 stkPoteter, i terninger
400 gKjøttdeig, storfe
1 ssMargarin, blokk
600 gTomater, hakkede
1 lKjøttbuljong
2 tsPaprikakrydder
0,25 tsKarve
1 tsOregano, tørket
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Tilbehør
1 pkRundstykker, grove
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
Instruksjoner
1

I denne oppskriften kan du velge et plantebasert alternativ ved å bytte ut kjøttdeigen.

2

Vask og rens og kutt det grønne.

3

Smelt smøret i en passe stor kjele og stek kjøttdeig til den har fått en fin farge.

4

Tilsett løk, paprika og poteter. Stek videre i noen minutter, så tilsetter du hakkede tomater, buljong og krydder. La det småkoke til potetene er møre ca 10- 15 minutter.

5

Smak deg frem med salt og pepper.

6

Serveres med nystekte rundstykker og smør!

Foto:

Silje Feiring