Wok med laks og kokosmelk

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

4 stk laksefilet
2 ss olivenolje
1 stk rødløk
2 stk paprika, rød
1 stk squash
1 stk vårløk
2 dl kokosmelk
5 dl fiskebuljong
2 ss soyasaus
1 fedd hvitløk
1 stk chilipepper, rød
1 stk koriander, frisk


Vanskelighetsgrad: Lett

Deilig wok med laks og kokosmelk.

Vask og rens grønnsakene. Del rødløk, vårløk og paprika i skiver, squash i terninger. Finhakk hvitløk og chili ( fjern frøene fra chili)

  1. Del fisken i terninger. Varm olje i en wok eller stor stekepanne, stek fisketerningene til de blir gylne. krydre med salt og pepper og ta ut av pannen.
  2. Så tilsetter du rødløk, vårløk, paprika og squash, wok i ett par minutter før du blander inn kokosmelk, fiskebuljong soyasaus, hvitløk og finhakket chilli. Kok opp.
  3. Tilsett fisketerningene og kok videre til de har blitt gjennomvarme.

Server med grovhakket koriander.



kolonial.no/oppskrifter/1981-spoon-wok-med-laks-og-kokosmelk/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.