Honningkoteletter med couscoussalat
Silje Feiring

Honningkoteletter med couscoussalat

20 minLett
kr 446,42
4 porsjonerkr 43,06 per porsjon
Piff opp kotelettene med en deilig couscoussalat og en frisk yoghurtdressing. En perfekt hverdagsrett!

2 pkSvinekoteletter
3 ssMargarin, blokk
2 ssHonning
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Couscoussalat
200 gCouscous
0,5 stkAgurk
200 gCherrytomater, røde
1 stkRødløk
1 stkKoriander
1 stkLime
Dressing
2 dlYoghurt, gresk
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
Instruksjoner
1

Start med å koke couscous etter anvisning på pakken.

2

Krydre kotelettene med salt og pepper og la de ligge frem til steking

3

Kutt cherrytomater i 4, løk og agurk i terninger, grovhakk koriander og bland sammen med ferdigkokt couscous. Skvis over en lime. Sett til side

4

Så steker du koteletter i en varm panne med margarin. Snu de jevnlig og det siste minuttet fordeler du honning over.

5

Bland sammen dressingen.

6

Server honningstekte koteletter med couscoussalat og en frisk dressing!

Foto:

Silje Feiring