Kremet pasta med røkelaks
Silje Feiring

Kremet pasta med røkelaks

15 minLett
kr 454,80
4 porsjonerkr 86,54 per porsjon
En fantastisk rett med pasta i en kremet saus med røkelaks og dill.

400 gFusilli, pasta
500 gRøkt laks
0,5 pkSpinat, liten
3 stkTomater, i terninger
1 stkDill, frisk
Ostesaus
3 dlMatfløte
1 ssHvetemel, siktet
50 gRevet ost
2 ssMeierismør
1 tsPepper, med kvern
Tilbehør
1 pkBaguette, fin, halvstekt
50 gParmesan, blokk, revet
Instruksjoner
1

Kok pasta og varm baguetter etter anvisning på pakken.

2

Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel, spe ut med fløten. Kok opp og tilsett osten, smak til med pepper. Så rører du inn spinat og tomater

3

Rett før servering tilsetter du røklaks og dill

4

Legg ferdigkokt pasta på ett serveringsfat, hell over sausen og bland lett.

5

Server med baguetter og dryss over parmesan og dill

Foto:

Silje Feiring