Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Kyllingkebab | ||
600 g | Kjøttdeig, kylling | |
2 fedd | Hvitløk, finhakket | |
1 stk | Rødløk, finhakket | |
1 håndfull | Kruspersille, fersk, finhakket | |
1 ts | Paprikakrydder | |
0,5 ts | Muskatnøtt, malt | |
0,5 ts | Kardemomme | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
1 pk | Pitabrød | |
Dilldressing | ||
350 g | Yoghurt, gresk | |
1 fedd | Hvitløk, finhakket | |
1 stk | Dill, frisk, hakket | |
1 ss | Olivenolje, liten | |
1 stk | Lime, saften av | |
1 klype | Cayennepepper | |
Tomatsalat | ||
200 g | Cherrytomater, røde, delt i 2 | |
1 stk | Rødløk, i skiver | |
1 stk | Lime, saften av |
Forvarm ovnen til 220 grader
Start med å blande sammen dilldressingen, sett kjølig.
Kyllingspydene lager du ved å blande sammen hvitløk, rødløk, persille og krydder. Bland alt godt sammen med kyllingkjøttdeigen. Del deigen i 8 og klem avlange pølser rundt grillspyd. Legg på ett stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 20-25 min til de er gjennomstekt.
Imens kyllingspydene står i ovnen lager du tomatsalaten; bland sammen tomater, rødløk og skvis over lime. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.
God middag:)
Foto:
Silje Feiring