Kremet kylling med grønnsakspasta

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Kylling
4 stk kyllingfilet, i strimler
1 stk gul løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 stk paprika, rød, i strimler
2 dl crème fraîche
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
2 ss rapsolje
Pasta
2 pk toro grønnsakspasta
1 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket
50 g parmesan, revet

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Fersk pasta med kremet kylling passer utrolig godt sammen og denne retten lager du raskt.

  1. Stek finhakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank, så tilsetter du strimlet kylling og paprika. Stek videre til kyllingen så vidt har skiftet farge.
  2. Tilsett creme fraiche, kok opp og la det trekke til kyllingen er gjennomkokt (7-8 min). Smak til med salt og pepper.
  3. Imens kyllingen står og godgjør seg koker du pasta etter anvisning på pakken.

Anrett nykokt pasta med kylling, riv over parmesan og grovhakket persille.


kolonial.no/oppskrifter/2092-spoon-kremet-kylling-med-gronnsakspasta/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.