Scampisalat med mango og tomat
Silje Feiring

Scampisalat med mango og tomat

10 minLett
kr 427,82
4 porsjonerkr 69,29 per porsjon
En forfriskende salat med en perfekt kombinasjon av mango, scampi og lime.

Scampi
500 gScampi
1 ssOlivenolje, liten
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
0,5 stkLime, saften av
Salat
2 stkMango, delt i terninger
200 gCherrytomater, røde, delt i fire
1 stkRødløk, delt i terninger
3 feddHvitløk, finhakket
1 håndfullKoriander, grovhakket
0,5 stkLime, saften av
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Instruksjoner
1

Vask, rens og del det grønne.

2

Bland sammen scampi, olivenolje, salt og pepper i en liten bolle. Stek på middels høy varme i ca 2 minutter på hver side ( ikke stek for lenge da blir de seige). Fjern fra varmen og skvis over lime.

3

Bland sammen mango, tomater, løk, hvitløk, koriander og limesaft. Smak til med salt og pepper.

4

Anrett salat og reker og server gjerne med litt ekstra lime.

Foto:

Silje Feiring