Grillet kyllinglår med mangosalsa og potetsalat
Silje Feiring

Grillet kyllinglår med mangosalsa og potetsalat

40 minLett
kr 373,50
4 porsjonerkr 51,62 per porsjon
Saftige og smakfulle kyllinglår på grillen med en frisk mangosalsa er veldig riktig i grillsesongen

4 stkKyllinglår
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
1 tsSalt, havsalt
2 tsPepper, med kvern
1 tsPaprikakrydder
1 tsChilikrydder
Mangosalsa
2 stkMango, i terninger
1 stkRødløk, i terninger
1 stkChilipepper, rød, finhakket
1 stkLime, saften av
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
1 håndfullKoriander
Tilbehør
1 stkPotetsalat
Instruksjoner
1

Del mango og løk i terninger. Finhakk chili og grovhakk koriander.

2

Bland sammen i en bolle, skvis over lime og smak til med salt og pepper. Sett kjølig.

3

Krydre lårene med chilikrydder, paprikakrydder og pepper.

4

Grill kyllingen på direkte varme til de er gylne. Flytt over på indirekte varme og la de ligge i 35-40 minutter til de er gjennomstekt, husk å snu de ofte.

5

Skvis lime over kyllingen og server med mangosalsa, potetsalat og gjerne litt ekstra koriander.

Foto:

Silje Feiring