Grillede lammekoteletter

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 stk lammekoteletter
2 ss rapsolje
2 klype salt, havsalt
2 klype pepper, m/kvern
Tomatsalat
4 stk tomat
0,5 stk rødløk
60 g oliven, grønne
2 ss olivenolje
Tzatziki
0,5 stk agurk
3 dl yoghurt, gresk
2 fedd hvitløk
2 ss sitronsaft
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern

Tilbredningstid: 10 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Lammekoteletter er en vinner på grillen, her servert med en enkel tomatsalat og tzatziki.

  1. Først lager du tzatzikien; finhakk agurk og hvitløk, bland sammen med yoghurt og sitronsaft. Smak til med salt og pepper og sett i kjøleskapet.
  2. Så lager du tomatsalaten; del tomat i båter og rødløk i skiver. Bland inn olivenolje og grovhakket oliven.
  3. Pensle kotelettene med olje og dryss over salt og pepper. Grill på middels høy varme i 3-4 minutter pr side.

TIPS: Ønsker du annet eller mer tilbehør passer disse bra : https://kolonial.no/oppskrifter/2149-grillede-tomater-med-oregano-og-sitron/


kolonial.no/oppskrifter/2197-spoon-grillede-lammekoteletter/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.