Torsk med chorizosaus
Silje Feiring

Torsk med chorizosaus

15 minLett
kr 390,10
4 porsjonerkr 69,85 per porsjon
Torsk i tomatsaus er utrolig godt, tilsett smakfull chorizo og retten blir komplett.

Fisk
4 stkFersk torskefilet, uten skinn
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Chorizosaus
150 gChorizo-pølse, hel, i terninger
600 gTomater, hakkede
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
1 feddHvitløk, finhakket
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
1 ssSolsikke/raps/stekeolje
Tilbehør
1 stkBrød, grovt, helt
Instruksjoner
1

Varm opp ovnen til 200 grader

2

Krydre fisken og legg i en ildfast form, stek i 10-15 minutter til den er gjennomstekt.

3

Imens fisken står i ovnen lager du sausen. Varm opp olje i en stekepanne på middels varme. Del chorizo i terninger og stek i noen minutter før du tilsetter finhakket hvitløk. Etter noen minutter tilsetter du hakkede tomater og persille, la det småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med pepper og sitronsaft.

4

Anrett chorizosaus, fisk og topp gjerne med mer persille.

5

Server med godt brød til, god middag!

Foto:

Silje Feiring