Bakt fetaost med cherrytomater
Silje Feiring

Bakt fetaost med cherrytomater

15 minLett
kr 350,63
4 porsjonerkr 70,78 per porsjon
En skikkelig sommerrett! Bakt fetaost med tomater og løk servert med sprøtt brød og en grønn salat.

Bakt fetaost med cherrytomater
300 gFetaost
400 gCherrytomater, røde, delt i to
1 stkRødløk, i skiver
1 stkKruspersille, fersk, grovhakket
3 ssOlivenolje, liten
2 klypeSalt, havsalt
2 klypePepper, med kvern
Salat
1 stkSalatmix
2 ssOlivenolje, liten
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
Brød
2 ssOlivenolje, liten
0,5 stkBrød, fint, helt
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 200 grader.

2

Del cherrytomater i to, løk i skiver og grovhakk persille. Bland sammen med olivenolje, salt og pepper. Legg over i en ildfast form. Del fetaosten på langs og legg over tomatblandingen. Sett formen i ovnen og stek i ca 15 minutter.

3

Del brød i skiver og pensle over olivenolje, legg skivene i ovnen de siste 5 minuttene av steketiden.

4

Bland salaten med sitronsaft, salt, pepper og litt olivenolje. God middag!

Foto:

Silje Feiring