Svinekoteletter med ris
Silje Feiring

Svinekoteletter med ris

10 minLett
kr 248,90
4 porsjonerkr 38,36 per porsjon
Koteletter med ris er en klassiker. Piff opp risen med erter og reddiker.

250 gBasmatiris
1 pkGrønne erter
0,5 stkVårløk, grovhakket
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
100 gReddik, ferske, i tynne skiver
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
1 klypeSalt, havsalt
1 klypePepper, med kvern
Koteletter
4 stkSvinekoteletter
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
2 klypeSalt, havsalt
2 klypePepper, med kvern
Instruksjoner
1

Vask og kutt det grønne.

2

Kok risen etter anvisning på pakken. Kok ertene og vend inn i risen sammen med hakket vårløk, smak til med sitronsaft, salt og pepper. Vend til slutt inn grovhakket persille og reddiker i tynne skiver.

3

Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem på sterk varme i en panne med olje 4-5 minutter på hver side.

4

Server på en seng av rissalat, god middag!

Foto:

Silje Feiring