Karbonadesmørbrød
Silje Feiring

Karbonadesmørbrød

10 minLett
kr 314,90
4 porsjonerkr 40,19 per porsjon
Ett klassisk karbonadesmørbrød kan du like godt servere til middag.

4 stkKarbonader
0,25 stkBrød, grovt, helt
50 gMyk margarin
2 ssMargarin, blokk, til steking
1 stkSalatmix
4 stkEgg
1 stkRødløk, i skiver
200 gCherrytomater, røde
1 klypeAlfalfaspirer
2 klypePepper, med kvern
2 klypeSalt, havsalt
Instruksjoner
1

Vask, rens og del det grønne.

2

Stek eggene i en panne i 3-4 minutter eller til de er ferdige.

3

Varm karbonader med litt smør i stekepannen i ca 2 minutter til de er gjennomvarme.

4

Bland sammen salat, rødløk og cherrytomater. Anrett brødskiver med smør, salat, rødløk, cherrytomater, karbonader og egg. Krydre med salt og pepper

5

Topp med spirer og nyt :)

Foto:

Silje Feiring