Alt-i-ett pasta med kjøttboller

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

1 ss olivenolje
1 stk gul løk, i terninger
1 stk vårløk
2 stk tomat, i terninger
400 g tomater, hakkede
1 ss sennep, dijon
300 g pasta fusilli
1 stk kjøttbuljong-terning
7 dl vann
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
400 g kjøttboller
100 g revet ost

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Barnevennlig, utrolig enkelt og minimalt med oppvask. Alt går rett i samme gryte!

Vask, rens og del løk, tomater og vårløk

  1. Varm olje på middels varme i en passe stor gryte. Tilsett løk og stek til den blir blank. Rør inn hakkede tomater, sennep, pastaskruer, tomater i terninger og buljong. Hell over vann slik at det dekker litt over pastaen.
  2. Kok opp, sett på lokk og skru ned varmen og la det småkoke til pastaen er ferdig. Smak til med salt og pepper. De siste minuttene tilsetter du kjøttbollene slik at de blir gjennomvarme.
  3. Ta gryten av varmen og tilsett revet ost, bland sammen og legg over i ønsket serveringsfat. Strø over hakket vårløk og gjerne mer tomat hvis du ønsker det.

God middag!


kolonial.no/oppskrifter/2283-spoon-alt-i-ett-pasta-med-kjottboller/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.