Pastapanne med kylling, bacon og spinat

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

200 g pasta penne
4 stk kyllingfilet
0,5 ts salt, havsalt
0,5 ts pepper, m/kvern
1 ts paprikakrydder
1 ts oregano, tørket
2 ss rapsolje, til steking
4 stk tomat, i terninger
200 g spinat, fersk
2 fedd hvitløk, finhakket
150 g bacon, i terninger
2 dl kremfløte
1 ts tørket chili
100 g revet mozzarella

Tilbredningstid: 20 min
Forarbeid: 10 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Pasta, kylling, bacon og spinat i en og samme panne! Enkelt er det også:)

Sprøstek bacon og del i terninger. Vask, rens og kutt det grønne.

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Krydre kyllingen med salt, pepper, paprika og oregano. Varm olje i en stor stekepanne og stek kyllingen til den er gjennomstekt. Ta kyllingen ut av pannen og del i skiver.
  3. Legg tilbake i pannen sammen med tomater, spinat, hvitløk og halvparten av baconterningene. Bland godt og tilsett fløte. Kok på middels varme i noen minutter før du tilsetter revet ost. Skru ned varmen og la det putre i 1-2 minutter. Ta av platen og bland inn ferdigkokt pasta.

Topp med resten av baconterningene og smak til med chiliflak.

TIPS: Ønsker du en litt mer spicy variant tilsetter du mer krydder.


kolonial.no/oppskrifter/2294-spoon-pastapanne-med-kylling-bacon-og-spinat/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.