Kremet pasta med torsk og erter
Silje Feiring

Kremet pasta med torsk og erter

20 minLett
kr 386,80
4 porsjonerkr 58,63 per porsjon
Enkel, barnevennlig og veldig godt! Denne kan du trygt servere til middag

Pasta
400 gFusilli, pasta
0,5 tsSalt, havsalt
1 ssOlivenolje, liten
1 pkErter, frosne
Fisk
4 stkFersk torskefilet, uten skinn
2 ssMargarin, blokk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Fløtesaus
3 dlKremfløte
100 gRevet ost
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
Instruksjoner
1

Tin torskefiletene

2

Start med å koke pasta i lettsaltet vann med litt olje etter anvisning på pakken. Det siste minuttet før pastaen er ferdig tilsetter du de frosne ertene.

3

Imens pastaen koker lager du fløtesausen; Kok forsiktig opp fløten og rør inn ost og persille, smak til med salt og pepper.

4

Krydre torsken med salt og pepper, stek i smør i varm panne. Snu fisken og stek 1-2 min til fisken er gjennomstekt.

5

Bland sammen pasta og erteblandingen med fløtesausen. Del torsken i biter og legg over pastaen, topp gjerne med mer persille hvis du ønsker. God middag!

Foto:

Silje Feiring