Pølsegryte med eple
Silje Feiring

Pølsegryte med eple

25 minLett
kr 220,70
4 porsjonerkr 29,20 per porsjon
Pølsegryte er alltid en vinner! Tilsetter du epler vil du få en spennende vri på den tradisjonsrike gryten.

Pølsegryte
4 stkGulrøtter, i skiver
2 stilkStangselleri
1 stkGul løk, i skiver
1 stkPurreløk, i skiver
2 ssMargarin, blokk, til steking
2 stkEple, røde, i båter
450 gKjøttpølse, i skiver
1 lKjøttbuljong
Til servering
1 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
100 gFlatbrød
Instruksjoner
1

Vask, rens og del alt det grønne utenom eplene.

2

I en stor gryte smelter du smør og tilsetter alle de oppkuttede grønnsakene. La det surre i ca 5-7 minutter før du tilsetter buljong. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre (tid vil variere etter størrelsen på grønnsakene).

3

Del pølsene i skiver og epler i båter og tilsett i gryten. Rett før eplene blir møre er gryten klar til servering. Grovhakk persille og strø over.

4

Server med flatbrød, gjerne med litt smør hvis du ønsker.

Foto:

Silje Feiring