Alt-i-ett couscous med kylling

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

4 stk kyllingfilet, i terninger
1 stk gul løk, finhakket
1 håndfull aprikos, tørket, grovhakket
2 ss rapsolje
2 ss pesto, rød
290 g kikerter
200 g couscous
3 dl kylling-/hønse-buljong
1 håndfull koriander, frisk, grovhakket
1 håndfull cashewnøtter uten salt, grovhakket

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Kyllingpanne med couscous, kikerter og aprikos smaker fantastisk. Det beste er at du lager alt i en og samme panne!

  1. Del løk, aprikos og kylling i terninger.
  2. Varm olje i en dyp stekepanne, tilsett løk og stek blank. Så legger du i kyllingterningene og steker til kyllingen er gjennomstekt. (ca 7-8 minutter). Rør inn pesto og stek videre i ca 1 minutt.
  3. Så tilsetter du aprikosbiter, kikerter, couscous og heller over kyllingbuljong. Sett på lokk og la det småkoke til couscous er ferdig , ca 5 min.

Topp med koriander og cashewnøtter


PS: ønsker du enda mer smak kan du tilsette litt mer pesto:)


kolonial.no/oppskrifter/2299-spoon-alt-i-ett-couscous-med-kylling/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.