Tandoorikylling i pita
Silje Feiring

Tandoorikylling i pita

15 minLett
kr 487,10
4 porsjonerkr 68,65 per porsjon
Tandoorikrydret kylling med mangodressing i pitabrød. En enkel middag hele familien vil elske!

6 stkPitabrød
Grønt
1 stkAgurk
1 stkRødløk
2 stkHjertesalat, frisk
20 gKoriander, grovhakket
Tandoorikylling
600 gKyllingfilet, fersk, stor
1 tsTandoori krydder
1 tsChilikrydder
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
Dressing
3 dlYoghurt, naturell
100 gMango Chutney
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Stek pitabrødene etter anvisning på pakken.

2

Vask, rens og kutt agurk og rødløk i skiver, grovhakk hjertesalat og koriander. Legg i skåler.

3

Del kylling i middels store biter og bland med tandoorikrydder og chilikrydder. Stek i olje i en middels varm panne til gjennomstekt.

4

Bland sammen yoghurt og mango chutney til en dressing i mellomtiden.

5

Server saftig tandoorikylling i pita. La alle rundt bordet fylle i grønnsaker selv. Topp med dressing!

Foto:

Silje Feiring