Tandoorikylling i pita

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Kylling
4 stk kyllingfilet, i biter
1 ts tandoori krydder
1 ts chilikrydder
2 ss rapsolje
Dressing
250 g yoghurt, naturell
100 g mango chutney
Grønt
1 stk agurk, i skiver
2 stk rødløk, i skiver
1 pk hjertesalat, grovhakket
1 håndfull koriander, frisk
Tilbehør
8 stk pitabrød

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Tandoorikrydret kylling med mangodressing i pitabrød, enkel middag hele familien vil elske!

Vask og rens alt det grønne.

  1. Bland sammen dressing og varm pitabrødene etter anvisning på pakken.
  2. Del kyllingen i middels store biter og bland med krydderet. Stek i olje i en middels varm panne til gjennomstekt.
  3. Mens kyllingen steker, hakker du hjertesalat i grove biter, agurken i skiver, rødløk i ringer, grovhakker koriander og legger over i skåler.

Dekk middagsbordet med alt det grønne, kylling, dressing, pitabrød og fyll etter eget ønske.

PS: Ønsker du enda mer smak øker du mengden av krydderet i kyllingen, og tilsetter chutney i dressingen.




kolonial.no/oppskrifter/2301-spoon-tandoorikylling-i-pita/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.