Alt-i-ett tortellinisuppe med tomat og basilikum
Silje Feiring

Alt-i-ett tortellinisuppe med tomat og basilikum

25 minLett
kr 205,80
4 porsjonerkr 40,66 per porsjon
Så enkelt kan det altså gjøres! Alt i en og samme gryte, toppet med frisk basilikum.

Alt-i-ett tortellinisuppe med tomat og basilikum
2 stkHvitløksbaguetter
1 ssOlivenolje, liten
1 stkGul løk
2 feddHvitløk
400 gPastasaus, rød
10 dlKjøttbuljong
500 gTortellini, vegetarfyll
20 gFersk basilikum, grovhakket
100 gMozzarella, revet, revet
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Stek hvitløksbrød etter anvisning på pakken.

2

Varm olje i en stekepanne. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og fres på middels høy varme i ca. 2-3 minutter. Tilsett så tomatsaus og buljong. Kok opp og la det småkoke.

3

Vend inn tortellini og grovhakket basilikum. La det koke til pastaen er gjennomkokt. Rør litt underveis.

4

Server alt-i-ett tortellinisuppe med tomat og basilikum. Topp med revet mozzarella og basilikum. Ha hvitløksbrød ved siden av.

Foto:

Silje Feiring