Grøt

fra Eyvind Hellstrøm

Til 4 porsjoner

Risgrøt
2 dl grøtris
4 dl vann
1 l melk, lett
1 ts salt, havsalt
Tilbehør
4 ss smør
5 g kanel
1 dl sukker

Tilbredningstid: 40 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Risgrøt kokt med kjærlighet og en god klatt smør hører med til julen!

  1. Kok risgryn og vann i en kjele i ca. 10 min. til vannet er kokt inn.
  2. Spe på med melk og kok videre på svak varme til grøten er passe tykk.
  3. Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt.
  4. Server risgrøt med smør, sukker og kanel.

kolonial.no/oppskrifter/2317-hellstrom-grot/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.