Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

2 t
10 min forarbeid
Lett
Juleskinke
stk juleskinke
dl sennep, grov
dl brunt sukker
dl honning
dl griljermel

Juleskinke passer godt til julekoldtbord. Lag den i forveien, server kald eller varm opp like før servering!


  1. Skyll skinken og pakk den inn i aluminiumsfolie.
  2. Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av skinken. Legg skinken på rist over en langpanne.
  3. Stek skinken ved 150 grader til steketermometeret viser en kjernetemperatur ved ca. 75 grader (mellom 1-2 timer).
  4. Ta av folien og la skinken avkjøles.
  5. Rør sammen sennep, sukker, honning og griljermel eller brødkrumme.
  6. Smør det utover skinken og gratiner skinken ved 225 grader i 10-15 min til den har fått en fin gyllen farge.


Foto: Stian Broch

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Juleskinke Uten Svor Kokt
Utilgj. Allerede i handlekurven ca. 1,1 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Grov Sennep
Bytt Allerede i handlekurven 275 g
kr.
Produktbilde
0 stk Brunt sukker
Bytt Allerede i handlekurven 500 g
kr.
Produktbilde
0 stk Solsikkehonning
Bytt Allerede i handlekurven 350 g
kr.
Produktbilde
0 stk Griljermel
Allerede i handlekurven 400 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten