Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

2 t
10 min forarbeid
Lett
Juleskinke
stk juleskinke
dl sennep, grov
dl brunt sukker
dl honning
dl griljermel

Juleskinke passer godt til julekoldtbord. Lag den i forveien, server kald eller varm opp like før servering!


  1. Skyll skinken og pakk den inn i aluminiumsfolie.
  2. Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av skinken. Legg skinken på rist over en langpanne.
  3. Stek skinken ved 150 grader til steketermometeret viser en kjernetemperatur ved ca. 75 grader (mellom 1-2 timer).
  4. Ta av folien og la skinken avkjøles.
  5. Rør sammen sennep, sukker, honning og griljermel eller brødkrumme.
  6. Smør det utover skinken og gratiner skinken ved 225 grader i 10-15 min til den har fått en fin gyllen farge.


Foto: Stian Broch

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Skinkestek Uten Ben
Allerede i handlekurven Strøm-Larsen, 2 kg
kr.
Produktbilde
0 stk Grov Sennep
Bytt Allerede i handlekurven 275 g
kr.
Produktbilde
0 stk Brunt sukker
Bytt Allerede i handlekurven 500 g
kr.
Produktbilde
0 stk Solsikkehonning
Bytt Allerede i handlekurven 350 g
kr.
Produktbilde
0 stk Griljermel
Allerede i handlekurven 400 g
kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten