Rask fiskesuppe med ostesmørbrød

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

Suppe
1 stk gul løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss rapsolje, til steking
400 g tomater, hakkede
6 dl fiskebuljong
4 stk torskefilet, fersk
1 ts pepper, m/kvern
1 ts salt, havsalt
1 ts sukker
Ostesmørbrød
8 stk brødskive
1 stk skivet ost
1 ss oregano, tørket
Til servering
1 håndfull timian, frisk

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

Lag en superkjapp tomatsuppe med torsk og sprøtt ostesmørbrød til middag!

Tin fisken og forvarm ovnen til 200 grader

  1. Finhakk løk og hvitløk, fres raskt i olje i en passe stor gryte før du tilsetter hakkede tomater og buljong. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.
  2. Imens suppen koker legger du ostesmørbrødene; Fordel ost og krydder over skivene og stek til gylne og sprø. Del på tvers hvis du ønsker.
  3. Del fisken i terninger og bruk en stavmikser til å kjøre suppen til ønsket konsistens. Tilsett fisketerninger, krydder og la det trekke i noen minutter.

Topp med frisk timian og ferdigstekte ostesmørbrød

PS: ønsker du mer smak på ostesmørbrødene er det bare å toppe med favorittkrydderet!


kolonial.no/oppskrifter/2327-spoon-rask-fiskesuppe-med-ostesmorbrod/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.