Frokost-taco med egg og bacon
Osteriet

Frokost-taco med egg og bacon

20 minLett
kr 547,50
4 porsjonerkr 86,21 per porsjon
Meksikanere spiser tacos til frokost, bytt ut kjøttet med egg og bacon!

Ingredienser
8 stkBacon, skivet
4 stkEgg
2 ssKremfløte
0,25 tsSalt, havsalt
0,25 tsPepper, med kvern
2 dlRevet ost
1 håndfullKoriander
4 porsjSalatmix
4 stkTortillalefse, fullkorn
Tomatsalsa
142 gBønner, sorte
12 stkCherrytomater, røde
1 stkRødløk
2 stkVårløk
1 stkPaprika, rød
2 ssOlivenolje, liten
1 ssLime, saft
Instruksjoner
1

Skyll bønnene godt under rennende vann. La renne av seg. Del tomater i biter, hakke rødløk, chili, vårløk og paprika. Bland alt sammen med hakket koriander, olivenolje og limesaft.

2

Sprøstek bacon og hakk i biter. Pisk egg med fløte, salt og pepper. Stek eggerøre i en varm panne med litt smør. Rør hele tiden til egget har satt seg. Varm opp ev. tacokjøtt fra dagen før.

3

Server tortillalefser med strimlet salat, eggerøre, revet ost, tomatsalsa, sprøstekt bacon og koriander.