Pitapizza med salami og mozerella

fra Silje Feiring / Spoon.no

Til 4 porsjoner

12 stk pitabrød
12 ss pizzasaus
2 stk mozzarella
100 g gullsalami
2 ts pepper
250 g cherrytomater, delt i to
1 håndfull basilikum, til servering

Tilbredningstid: 15 min
Forarbeid: 5 min
Vanskelighetsgrad: Lett

En middag som er superrask, enkel og veldig populær hos hele familien. Funker veldig bra som nistemat også!

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, vask og del cherrytomater i to.
  2. Fordel pitabrødene over to stekebrett med bakepapir. Legg en spiseskje pizzasaus over hvert brød. Smuldre mozerellaost og fordel over pitabrødene sammen med salami og cherrytomater. Krydre med pepper.
  3. Stek ett brett av gangen i ca. 10 minutter til de er gylne. Topp med basilikum

PS: Krydre gjerne med mer pepper hvis du ønsker enda mer smak. Legg gjerne flere pitabrød på hvert brett hvis du ønsker og har plass.


kolonial.no/oppskrifter/2338-pitapizza-med-salami-og-mozerella/

Oppdaget noe rart? Hjelp oss å sørge for at oppskriftene våre holder høy kvalitet! Si fra på e-post hei@kolonial.no.