Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

1 t 40 min
20 min forarbeid
Lett
dl hvetemel, siktet
ss sukker
ts salt, havsalt
pk gjær, tørr
ss smør, smeltet
dl vann, lunkent
stk egg

Lage dine egne buns, funker skikkelig bra som hamburgerbrød eller tilbehør til middagen.


  1. Sikt alt det tørre i en bakebolle og bland godt. Smelt smør og bland inn i det tørre sammen med vann og egg. Elt deigen i en kjøkkenmaskin til deigen slipper kanten. Dekk til bollen med plast og hev i ca 1 time.
  2. Legg deigen over på en melet kjøkkenbenk og del i 12 like store deler. Form til runde boller, legg over på ett stekebrett med bakepapir, dekk til med plast og la de etterheve i ca 30 minutter.
  3. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 10-12 minutter til de er gylne og gjennomstekt. Legg over på rist.

Foto: Silje Feiring

Publisert

Funnet feil i oppskriften?

Skriv ut oppskriften

Vi foreslår disse varene til porsjoner:
Produktbilde
0 stk Møllerens Hvetemel Siktet Boks, 1 kg Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Dansukker Sukker 1 kg Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Toro Havsalt Med Kvern, 150 g Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Idun Tørrgjær Original 5 poser, 0,06 kg Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Tine Ekte Smør 250 g Basisvare Allerede i handlekurven kr.
Produktbilde
0 stk Solvinge Frokostegg Fra Frittgående Høner Str L, 12 stk Allerede i handlekurven kr.
Varer for kr
Nok til porsjoner
 Prisforklaring
Mange som liker dette liker også

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten